Шукати на порталі

02 липня 2020

Онлайн школа щодо впровадження системи НАССР

Найкращі аудитори Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві  3 липня об 11 годині безкоштовно проведуть онлайн школу щодо впровадження системи НАССР.

HACCP – система аналізу ризиків, що опирається на критичні контрольні точки.
 
Школа HACCP стане в нагоді підприємцям, технологам а також людям, задіяним в організації процесів виробництва і контролю продуктів харчування.
 
Завдяки її впровадженню, як власник підприємства, так і контролер отримує інструмент прозорої  ідентифікації, оцінки і управління небезпечними чинниками, які можуть вплинути на харчову продукцію.
 
Під час школи ми поговоримо про перелік документів, процедури впроваджені на виробництві, і ресурси необхідні для роботи системи.
 
HACCP покликана зробити харчову продукцію безпечною для споживача – таку ж саму мету ставимо перед собою і ми.
 
Перший блок школи HACCP  проведуть заступники начальника Управління безпечності харчових продуктів Роман Матвійчук та Юрій Миркєєв.  
 
Чекаємо на вас на сторінці ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві у мережі facebook.